divendres, 29 de maig del 2015

Gestió automatitzada de l'efectiu per reduir costos

Prosegur, ha presentat les seves novetats en gestió d'efectiu en el III Congrés Nacional de Retail, organitzat, entre d'altres, per l'Ajuntament de Barcelona, ​​ha informat la companyia de seguretat privada.

dijous, 28 de maig del 2015

Comissió Executiva Federal 27/05/15

Fotos de la reunió de la Comissió Executiva Federal que varem celebrar ahir dia 27 de maig del 2015.















divendres, 22 de maig del 2015

Per la regeneració democràtica participem en les eleccions locals del 24 de maig

Article de la nostra
Secretària General,
María Recuero
La USOC conscient de la necessitat de la regeneració democràtica, flama a participar en les eleccions locals del 24 de maig, convençuts que la democràcia es construeix i perfecciona exercint el dret al vot.

dijous, 21 de maig del 2015

Resultat eleccions Securitas Girona

Resultat eleccions Securitas Girona:

USOC 1
CCOO 1
UGT    7

Fins ara no hi teniem representació.
Enhorabona als companys que han fet possible aquest resultat.

Interior destaca que la seguridad privada en España es un "sector puntero"

El secretario de Estado de Seguridad, Francisco Martínez, ha afirmado hoy que la seguridad privada en España es un "sector puntero a nivel europeo y mundial" con más de cien mil profesionales, 1.600 empresas y más de mil centros de formación, que facturó más de 3.300 millones de euros en 2014.

dissabte, 16 de maig del 2015

Reunió entre CCOO i la USOC

Ahir dia 15 de maig a les 10 h., ens varem reunir les Direccions Nacionals de CCOO i USOC, per analitzar la situació social i econòmica de Catalunya i les respostes comunes.




dijous, 14 de maig del 2015

Posició de la USOC davant les properes eleccions municipals

Posició de la Unió Sindical Obrera de Catalunya davant les properes eleccions municipals del proper 24 de maig de 2015.

Clica la imatge

Entrevista a Dolores Marta Espinosa

Entrevista dels companys de l'Àrea Estatal d'Informació de la  FTSP-USO a Dolores Marta Espinosa, Presidenta del Comitè d'empresa de Seguridad Integral Canaria de Tenerife i Secretària d'igualtat de la FTSP-USO Canaries.

Una entrevista molt interessant a la que se li pregunta per la situació de l'empresa pirata Seguridad Integral Canaria així com sobre altres temes del nostre sector. 


dimarts, 12 de maig del 2015

La Negociació Col·lectiva i la Fixació Dels Salaris

Article de la nostra
Secretària General,
Maria Recuero
En el nostre país, tenim un salari mínim dels més baixos de la Unió Europea (648€ /mes), en conseqüència és mitjançant la negociació col·lectiva l'únic instrument per a la millora i la fixació dels salaris de forma col·lectiva en la nostra societat.

Les relacions laborals, en particular les fomentades per les polítiques de Rajoy, en el 2012, han vingut a afeblir la negociació col·lectiva i han posat traves per al funcionament dels convenis col·lectius com a instrument per a la millora de les rendes del treball.

Amb l'excusa de la crisi i sense motiu, hem assistit a l'intent patronal d'iniciar les negociacions col·lectives amb plantejaments de reducció dels salaris o congelació dels mateixos, fins i tot una vegada tancada la negociació col·lectiva s'ha intentat reobrir la negociació amb despengis salarials. El resultat salta a la vista, s'ha reduït la capacitat de compra dels salaris i en conseqüència el consum, aguditzant la crisi.

dimecres, 6 de maig del 2015

Comunicat oficial diversificació Prosegur

Aquest matí la direcció de l'empresa s'ha reunit amb els representants dels treballadors per informar-nos oficialment de la diversificació.

Diversificació de Prosegur España S.L.


La direcció de Prosegur España S.L. ha pres la decisió després de l'acord de primers d'any per part de la Direcció Nacional de l'empresa, de diversificar tant les activitats, com les àrees de negoci i traslladar-lo a tots els treballadors de la plantilla a partir del mes de juliol de 2015.