dimecres, 10 de novembre del 2010

IV Congrés de la FTSP-USOC. José Paz reelegit Secretari general


La nova Executiva renova un 60% dels càrrecs i amplia les Secretaries

José Paz ha estat reelegit avui Secretari general de la Federació de Treballadors de la Seguretat Privada de la USOC (FTSP-USOC) en el IV Congrés ordinari celebrat a Barcelona sota el lema “Professionals dignes, salari digne”. El dirigent ha rebut el suport del 97.8 % dels delegats i delegades al Congrés per encapçalar una nova Comissió Executiva Federal renovada i ampliada. Els nous responsables són: José Paz (Secretari general), Genoveva Sierra (Organització), Antonio Martín (Acció Sindical), Pio Olivé (Eleccions), Francisco Gonzalez (Comunicació), Angel Garrido (Salut Laboral) i Ramona Martos (Dona i Igualtat)

El Congrés també ha aprovat per unanimitat l’informe de gestió de l’Executiva anterior i ha debatut i aprovat els nous Estatuts Federals, el Pla d’acció pel període 2010-2014 i la renovació de la resta òrgans federals (Comitè i Consell).

El Secretari d’Organització de la Federación Estatal de Seguridad Privada de USO, Juan Carlos López, i la Secretària general de la USOC, Antònia Gil, han intervingut davant el plenari del congrés en la sessió de cloenda.

La FTSP-USOC agrupa més de 1.300 afiliats i afiliades del sector, amb 82 delegats i delegades representants dels treballadors/es té la condició d’organització més representativa en superar el 10% del sector i, per tant, negocia el conveni sectorial de caràcter estatal.

La FTSP-USOC ha realitzat el IV Congrés al Centre Cívic Cotxeres Borrell de Barcelona.