divendres, 29 de maig del 2015

Gestió automatitzada de l'efectiu per reduir costos

Prosegur, ha presentat les seves novetats en gestió d'efectiu en el III Congrés Nacional de Retail, organitzat, entre d'altres, per l'Ajuntament de Barcelona, ​​ha informat la companyia de seguretat privada.

La tercera edició de l'esdeveniment se celebra el 28 i 29 de maig a la Cambra de Comerç de la ciutat Comtal, serveix de marc per presentar, entre altres, les últimes tendències en relació a la gestió d'efectiu per al sector del retail a través d'un enfocament d'externalització de serveis i de la utilització de la més avançada tecnologia.

En concret, entre els objectius que persegueix Prosegur amb la seva proposta de serveis en el futur per al comerç minorista es troben l'optimització de l'operativa en botiga, eliminant per complet la gestió manual de l'efectiu, facilitant la traçabilitat dels diners i millorant notablement la productivitat, permetent una major focalització en l'activitat comercial.

Així mateix, la reducció de costos logístics i operatius, la millora del flux de caixa a través de la solució 'early credit' i l'eliminació de la pèrdua desconeguda, garantint en tot moment el quadri de caixa, són altres dels avantatges que ofereix aquest producte, juntament amb la millora de la relació amb el client final, la reducció dels temps d'espera i la gestió de cues que ofereix una nova experiència al client a través del autopagament en línia de caixa.

Finalment, possibilitar l'increment de la seguretat dels empleats en el maneig de l'efectiu, eliminant la necessitat de realitzar ingressos físics a l'entitat bancària és un altre dels avenços que ha presentat Prosegur en aquest fòrum.

El Congrés Nacional del Retail reuneix més de 350 representants de companyies nacionals i internacionals i compta amb un programa de conferències i trobades en què participen destacats professionals del sector. Prosegur contribueix amb una ponència pròpia sota el títol: 'L'especialització, impulsora de la innovació' a més d'un estand on presentarà la seva solució 'cicle de l'efectiu'.

Font: Europa Press