divendres, 22 de maig del 2015

Per la regeneració democràtica participem en les eleccions locals del 24 de maig

Article de la nostra
Secretària General,
María Recuero
La USOC conscient de la necessitat de la regeneració democràtica, flama a participar en les eleccions locals del 24 de maig, convençuts que la democràcia es construeix i perfecciona exercint el dret al vot.

El sindicat USOC, coherent amb la nostra trajectòria històrica i la nostra condició d'organització sindical Autònoma, Democràtica i Pluralista, respecta la lliure opció electoral de la nostra afiliació respecte a les diverses candidatures polítiques que es presenten en aquestes eleccions locals.

La USOC convida a les diverses candidatures que tinguin en compte les nostres reivindicacions i propostes en matèria laboral, social i econòmica; que noves polítiques econòmiques substitueixin a les actuals polítiques d'austeritat, que responguin a les necessitats socials de les persones i recuperin el paper representatiu d'unes institucions properes al poble i que restitueixi la confiança en governs que eradiquin la corrupció i gestions amb eficàcia els nostres pobles i ciutats en interès dels ciutadans i ciutadanes.

Que fomentin polítiques d'ocupació estable i dignifiquin la vida de les persones en atur o amb treballs precaris o malament pagats.

Que els ajuntaments dediquin tota la seva atenció als problemes socials ocasionats per la crisi i que es vaig actuar en pro dels joves, dones, parats de llarga durada, immigrants i discapacitats, tots ells col·lectius que estan sent més durament copejats per la crisi, i en conseqüència des dels ajuntaments es contribueixi a defensar polítiques de protecció social i lluita contra l'exclusió social.

Els ajuntaments han de ser a partir del 24 de maig, les primeres institucions que comencin a canviar les polítiques, perquè els ciutadans recuperin la il·lusió i vegin satisfets les seves ànsies de regeneració democràtica.