dimarts, 14 de juliol del 2015

Tiroteig per un robatori frustrat a un furgó blindat a Barcelona

Un robatori frustrat a un furgó blindat ha acabat amb un intercanvi de trets entre vigilants de seguretat privada i un grup de lladres al carrer Concili de Trento, al districte de Sant Martí de Barcelona, ​​han informat a Europa Press els Mossos d'Esquadra .

La policia catalana està buscant els lladres, que han fugit a peu del lloc de l'atracament, i se sospita que algun pot estar ferit a causa del tiroteig.

Els Mossos han indicat que cap vigilant de seguretat que ha participat en l'actuació per prevenir el robatori ha resultat ferit.

L'atracament a mà armada s'ha produït sobre les 12.50 hores en un furgó blindat, i segons les citades fonts, els delinqüents no han aconseguit obtenir cap botí.

Per ara no ha transcendit el nombre exacte de participants en el robatori, ni per què ha acabat en un intercanvi de trets.

Font: Europa Press



Intent d'assalt armat a un furgó blindat a Barcelona


Els vigilants de la companyia Prosegur han respost l'atac dels atracadors que han fet servir primer les seves armes | Un dels atacants ha resultat ferit | Els sospitosos han abandonat en la seva fugida una pistola o un retallada

Uns desconeguts han intentat aquest migdia assaltar a un equip de transport de cabals de l'empresa Prosegur al carrer Concili de Trento de Barcelona. Segons les primeres informacions policials, el succés s'ha produït sobre les 12:30 quan dos vigilants armats sortien d'un establiment de recollir fons per al seu trasllat i es dirigien al furgó blindat que estava a molt pocs metres. Ha estat al carrer quan els atracadors, el nombre no ha estat encara precisat, han abordat els membres de l'empresa de seguretat esgrimint les seves armes de foc i obrint foc posteriorment, segons fonts del cas.

En aquest moment, s'ha produït un xoc a trets entre les dues parts. Després de l'enfrontament, els assaltants han abandonat l'escena a peu deixant abandonada una arma de foc que els Mossos d'Esquadra ja han recuperat i estan estudiant. Segons les proves i indicis localitzats al lloc del succés es pot assegurar que un dels assaltants ha resultat ferit en la topada, tot i que no es pot precisar encara la gravetat de la situació o si es tracta d'una rascada de bala o un impacte directe.

Segons fonts del cas, cap dels membres de l'equip de seguretat assaltat, en canvi, ha patit ferides.

En aquests moments, la policia autonòmica catalana es troba prenent declaració als vigilants perquè pugui no només reconstruir el que ha passat sinó intentar identificar els autors. En paral·lel, s'ha posat en marxa una operació del tipus gàbia per intentar localitzar els atracadors abans que puguin abandonar del tot la zona i, llavors, es faci més complicada la seva cerca.

Font: La Vanguardia